Over ons

Welkom bij TechConsult b.v. Projectmanagement

TechConsult b.v. Projectmanagement is een onafhankelijk, landelijk opererend technisch projectbureau voor de werkgebieden Civiele Techniek, Bouw, Infrastructuur, Ruimtelijke Ontwikkeling, Industrie en Milieu. Wij verzorgen technische capaciteit- en kennisoplossingen binnen project of organisatie. In samenspraak met onze opdrachtgevers bieden wij passende samenwerkingsvormen op basis van één van onze drie diensten:

Projectmanagement

TechConsult b.v. Projectmanagement coördineert en begeleidt, op interim basis, grote en kleinere projecten van initiatieffase tot en met de realisatie- en nazorgfase. Ieder project wordt opgezet en beheerst op basis van de aspecten organisatie, informatie, kwaliteit, geld, tijd en risico's.

Onze adviesdiensten omvatten:

  • Integraal projectmanagement
  • Programmamanagement
  • Technische projectleiding
  • Bouwmanagement
  • Risicomanagement
  • Procesmanagement
  • Inframanagement

Onze adviseurs ondersteunen opdrachtgevers resultaatgericht. Zij onderscheiden zich door hun creatieve aanpak, hun professionaliteit en hun betrokkenheid bij uw vraagstukken.

Detachering

U hebt snel specialistische technici op projectbasis nodig. In dat geval bent u bij ons aan het goede adres. Wij zetten ons optimaal in om uw aanvraag te honoreren. Onze medewerker(s) kunt u projectmatig inzetten op uw project of opdracht. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op een door u gekozen locatie. De looptijd van de uit te voeren werkzaamheden aan het project wordt vooraf met u vastgesteld. Op deze manier vergroot u snel uw capaciteit, haalt u specifieke projectkennis in huis of haalt u een extra project binnen.

De kennis en kunde van onze technici liggen op een hoog niveau. Met detachering is uw continuďteit gegarandeerd terwijl u een grote mate van flexibiliteit houdt.

Werving & Selectie

U kunt er ook de voorkeur aan geven om een directe arbeidsrelatie aan te gaan. In dat geval kunnen wij u onze dienst van werving en selectie aanbieden.

Wij kunnen het hele wervingproces of delen ervan van u overnemen. Van het samenstellen van het functieprofiel, de (executive) search (wel of niet in combinatie met het samenstellen van een advertentietekst), het plaatsen van een advertentie, de selectie, het voorstellen en begeleiden van de kandidaten en de administratieve afhandeling. Dit alles op basis van een NO CURE, NO PAY principe.

Wij richten ons op technisch personeel met MBO, HBO of WO opleiding voor functies in het midden-, hoger en topkader. Wij hebben uitgebreide intake gesprekken met kandidaten. Dit waarborgt onze eigen kwaliteitsnormen voor alle partijen. Onze recruiters maken een inschatting en een profielschets van de kandidaat op basis van de volgende aspecten:

  • vaardigheden
  • beroepsinteresses
  • (karakter/gedrags)eigenschappen